Sector
Materialen
  • Robinia spintvrij+ geschuurde speelitems
  • Rotsblokken
  • Reliëf en terreininrichting
  • aanplant van groen

Gemeente Deurne speelveld Vlierden

Een behoorlijke tijd geleden krijgen wij de vraag of wij een mooi speelveld konden maken in Vlierden. Een hele opgave, maar een uitdaging die op ons lijf geschreven staat. Het ontwerp werd gemaakt en alles werd gedetailleerd in kaart gebracht. Zo weet onze klant goed wat ze kan verwachten van ons. Op de foto’s is het ontwerp terug te zien.

Mede door de werkgroep(spelen) in Vlierden en de gemeente Deurne, kon het project daadwerkelijk uitgevoerd worden. Ons personeel kon aan de slag met de bouw van de speelruimte. Een flinke klus, die nu richting de afrondende fase gaat. Zoals op de foto’s zijn te zien heeft ons personeel heel het bouwwerk zelf neergezet en netjes afgewerkt. In samenwerking met hoveniers bedrijf Manders en van Roij grondwerken.

Het speelveld is helemaal op maat gemaakt en past precies bij de heuvel die aanwezig is op het speelveld. Een stukje maatwerk dat helemaal bij ons past. Over een tijdje kleurt de heuvel mooi groen door de beplanting die hier heeft plaatsgevonden. Alles bij elkaar een mooi en duurzaam project dat bijna afgerond is.

Teun Timmermans - Projectmanager
Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek. Uiteraard vrijblijvend en kosteloos! Ik kom graag met u in contact om te ontdekken of uw wensen aansluiten op onze mogelijkheden!
Teun Timmermans
Projectmanager

Wij helpen u graag!

Het realiseren van een nieuwe speelomgeving is een prachtig proces. Daarbij krijgt creativiteit alle ruimte en verliezen wij kwaliteit en duurzaamheid nooit uit het oog! Benieuwd of u en DEUVIE een match zijn? Neem dan contact met ons op!

In het prachtige speelpark in Beesel keer je voor even terug naar de Middeleeuwen!

Voor Kinderopvang Kindertuin mochten wij de nieuwe locatie voorzien van een speelse butienruimte

Voor Basisschool de Spoorzoeker mochten wij meedenken om uitdagend en klimaat adaptief schoolplein te ontwerpen

Voor KDV Bert en Ernie hebben wij de complete buitenruime om ogen turnen tot een uitnodigende speelplaats.

De Prinsenstichting in Purmerend wilde de buitenruimte van één van haar vestigingen compleet vernieuwen. Van grondwerk tot speeltoestellen: alles ging op de schop. Een uitdaging die wij maar wat graag aangingen! Een belangrijk aandachtspunt was het zó inrichten van de ruimte, dat deze inclusief en toegankelijk is voor alle cliënten van de Prinsenstichting. Met die gedachte als leidraad, ontwierpen wij een groene oase waarin iedereen kan spelen, leren en ontdekken. DEUVIE verzorgde het complete project, van ontwerp tot oplevering en nazorg. Een resultaat waar we enorm trots op zijn!

Binnen de gemeente Deurne mochten wij de speelplek het Tasveld realiseren. Samen met de buurt is er een keuze gemaakt voor de diverse speeltoestellen.

Voor Don Sarto mochten wij de speelplaats voor de onderbouw volledig opnieuw inrichten

Voor Basisschool de Wouter mochten wij de inrichting van het speelterrein verzorgen. Met het Thema 'de Peel' zijn wij natuurlijk wel bekend.

Team DEUVIE zoekt versterking!
Ook werken aan de gaafste, duurzame speeltoestellen en speelomgevingen? Dat kan! We hebben namelijk diverse vacatures open staan. Wij horen graag van je!
Passie voor kwaliteit
100% duurzaam hout
Gespecialiseerd in maatwerk