Gebruikte producten
Sector
Materialen
  • Robinia spintvrij + geschuurde speeltoestellen
  • Reliëf en terreininrichting

Spelen op maat

Voor basisschool Don Sarto mocht DEUVIE het schoolplein voor de onderbouw aanpakken. Hiervoor werd een speciaal 3D-ontwerp op maat gemaakt. Dit ontwerp zou de basis worden voor het nieuwe schoolplein.

Aan de hand van de beschikbare ruimte viel de keuze op een grote, centrale toren-combinatie. Dit speeltoestel werd volledig op maat ontworpen en gemaakt. De speeltoren is geplaats op een nieuw aangelegde heuvel, waardoor het nog meer de absolute eyecatcher van het schoolplein is geworden.

De ruimte die over bleef, is stijlvol ingevuld met een houten speelschip en schommel. De kinderen van de onderbouw van basisschool Don Sarto kunnen zich weer vele jaren uitkuren op het nieuwe schoolplein!

Teun Timmermans - Projectmanager
Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek. Uiteraard vrijblijvend en kosteloos! Ik kom graag met u in contact om te ontdekken of uw wensen aansluiten op onze mogelijkheden!
Teun Timmermans
Projectmanager

Wij helpen u graag!

Het realiseren van een nieuwe speelomgeving is een prachtig proces. Daarbij krijgt creativiteit alle ruimte en verliezen wij kwaliteit en duurzaamheid nooit uit het oog! Benieuwd of u en DEUVIE een match zijn? Neem dan contact met ons op!

De Prinsenstichting in Purmerend wilde de buitenruimte van één van haar vestigingen compleet vernieuwen. Van grondwerk tot speeltoestellen: alles ging op de schop. Een uitdaging die wij maar wat graag aangingen! Een belangrijk aandachtspunt was het zó inrichten van de ruimte, dat deze inclusief en toegankelijk is voor alle cliënten van de Prinsenstichting. Met die gedachte als leidraad, ontwierpen wij een groene oase waarin iedereen kan spelen, leren en ontdekken. DEUVIE verzorgde het complete project, van ontwerp tot oplevering en nazorg. Een resultaat waar we enorm trots op zijn!

Voor de Agrarische kinderopvang 't Heikantje mochten wij de buitenruimte voorzien van de nodige speeltoestellen.

Bij Landal de Vers mochten wij de speelrotondes inrichten. Het draait om het aanbieden van zoveel mogelijk speelelementen en dat in een beperkte ruimte. Die uitdaging gaan we graag aan!

In Elsendorp waren ze op zoek naar leuke speeltoestellen die passen in het groene straatbeeld. Daar heeft Deuvie de juiste oplossing voor!

Binnen de gemeente Deurne mochten wij de speelplek het Tasveld realiseren. Samen met de buurt is er een keuze gemaakt voor de diverse speeltoestellen.

Voor Basisschool de Wouter mochten wij de inrichting van het speelterrein verzorgen. Met het Thema 'de Peel' zijn wij natuurlijk wel bekend.

Basisschool de Vlier heeft een nieuwe speelheuvel. Deze speelheuvel is helemaal in Deuvie stijl door het gebruik van duurzaam Kastanje en het aanbrengen van groen in de Heuvel.

Voor Kinderopvang Uniek mochten wij een volledig weiland omturnen tot speelweide.

Meer informatie nodig?
Stel je vragen dan gerust aan één van onze collega's. Wij horen graag van je!
Passie voor kwaliteit
100% duurzaam hout
Gespecialiseerd in maatwerk