Buitenruimte | DEUVIE

Uw nieuwe buitenruimte in 3D

Een nieuwe buitenruimte realiseren is een flinke uitdaging. Eentje die wij met alle liefde aangaan. Samen met u zetten we alle wensen en eisen op een rij. Vervolgens combineren we uw wensen met onze mogelijkheden. Heeft u de ontwerpschets goedgekeurd? Dan toveren we het om tot een gaaf 3D ontwerp.

Maatwerk op basis van uw wensen
Één partner voor uw gehele project
Alleen duurzaam geoogst hout
Kwaliteit door vakmanschap

Een nieuwe buitenruimte: van idee tot ontwerp

Bent u op zoek naar een speeltoestel of speelomgeving op maat? Mooi! Wij zijn namelijk specialist in het ontwerpen en bouwen van duurzame buitenruimtes. Geen idee is ons te gek, geen project is ons te groot.

We beginnen graag met een goed gesprek. Daarin bespreken we al uw wensen en eisen. Is er een match tussen uw wensen en onze mogelijkheden? Dan presenteren we u een schetsontwerp. Zodra die voldoet aan uw verwachtingen maken we er een levendig 3D ontwerp van.

Hier staat DEUVIE voor:

01.
Gespecialiseerd in uniek maatwerk.

DEUVIE is gespecialiseerd in maatwerk. Ieder project begint bij ons met een goed, vrijblijvend gesprek. Daarbij beginnen we altijd bij het inventariseren van uw wensen. Hoe ziet uw project er uit? Wat zijn voor u de belangrijkste aandachtspunten? Wat is uw visie achter de nieuwe speelomgeving? Uw input en ideeën zijn altijd de basis voor ons werk. Daarmee is iedere speelomgeving uniek en op maat voor u.

02.
Maximale kwaliteit en duurzaamheid.

De speelomgevingen van DEUVIE zijn altijd gemaakt van de beste, natuurlijke materialen. We gebruiken enkel kwalitatief hoogwaardig, Europees hout. Al ons hout draagt een FSC of PEFC certificaat, om een duurzame herkomst te garanderen. Naast de materialen, is ook de productie van hoge kwaliteit. Ieder product van DEUVIE is het gevolg van het vakwerk van onze kundige timmermannen.

03.
Het totaalpakket van DEUVIE.

Van ontwerp tot realisatie, van terreininrichting tot de keuring en inspectie achteraf: wij regelen het voor u. Wanneer DEUVIE klaar is, is uw project volledig “turn-key” opgeleverd en kunt u er direct gebruik van maken. U heeft altijd één aanspreekpunt binnen DEUVIE. Korte lijntjes zorgen voor snelle beslissingen en flexibiliteit tijdens het proces. Daarmee houdt DEUVIE samen met u de controle gedurende het gehele project!

Teun Timmermans - Projectmanager
Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek. Uiteraard vrijblijvend en kosteloos! Ik kom graag met u in contact om te ontdekken of uw wensen aansluiten op onze mogelijkheden!
Teun Timmermans
Projectmanager

Wij helpen u graag!

Het realiseren van een nieuwe speelomgeving is een prachtig proces. Daarbij krijgt creativiteit alle ruimte en verliezen wij kwaliteit en duurzaamheid nooit uit het oog! Benieuwd of u en DEUVIE een match zijn? Neem dan contact met ons op!

In het prachtige speelpark in Beesel keer je voor even terug naar de Middeleeuwen!

In opdracht van de gemeente Deurne en de werkgroep in Vlierden, mochten wij aan de slag voor het neerzetten van een mooi en duurzaam speelveld.

Voor Kinderopvang Kindertuin mochten wij de nieuwe locatie voorzien van een speelse butienruimte

Voor Basisschool de Spoorzoeker mochten wij meedenken om uitdagend en klimaat adaptief schoolplein te ontwerpen

Voor KDV Bert en Ernie hebben wij de complete buitenruime om ogen turnen tot een uitnodigende speelplaats.

De Prinsenstichting in Purmerend wilde de buitenruimte van één van haar vestigingen compleet vernieuwen. Van grondwerk tot speeltoestellen: alles ging op de schop. Een uitdaging die wij maar wat graag aangingen! Een belangrijk aandachtspunt was het zó inrichten van de ruimte, dat deze inclusief en toegankelijk is voor alle cliënten van de Prinsenstichting. Met die gedachte als leidraad, ontwierpen wij een groene oase waarin iedereen kan spelen, leren en ontdekken. DEUVIE verzorgde het complete project, van ontwerp tot oplevering en nazorg. Een resultaat waar we enorm trots op zijn!

Binnen de gemeente Deurne mochten wij de speelplek het Tasveld realiseren. Samen met de buurt is er een keuze gemaakt voor de diverse speeltoestellen.

Voor Don Sarto mochten wij de speelplaats voor de onderbouw volledig opnieuw inrichten

Een buitenruimte met eigen thema

Het realiseren van een unieke buitenruimte met thema is voor ons de ultieme uitdaging. Een thema maakt de omgeving nog unieker. Om het beste resultaat te behalen werken we samen met verschillende kunstenaars. Samen maken we het thema tastbaar.

Wilt u een op maat gemaakte boot, speelkasteel of toch liever een complete stad uit het wilde westen? Geen probleem! Onze gethematiseerde speeltoestellen en speeltuinen staan garant voor vele uren klimmen, klauteren, rennen, ravotten, schommelen en glijden in een uitdagende omgeving die de zintuigen prikkelt.

Duurzame, natuurlijke materialen

Wij maken bewust de keuze voor natuurlijke, duurzame materialen. Al het hout dat we gebruiken is van de hoogste kwaliteit. In onze speeltoestellen vindt u dan ook een combinatie terug van sterke houtsoorten als Robina, Kastanje en Eiken. Stuk voor stuk robuuste materialen met een lange levensduur. Uiteraard allemaal afkomstig uit PEFC of FSC gecertificeerde Europese bossen.

De materialen zijn van invloed op elk ontwerp. Zo hebben Zo hebben onze ronde Robinia palen altijd een natuurlijke, grillige vorm. Hiermee geven ze elk speeltoestel een eigen karakter. De Kastanje en Eiken balken en planken zijn bewust gesorteerd en uitgekozen voor hun rustieke uitstraling. Hiermee creëren wij geen strakke, saaie vormen maar natuurlijke buitenruimtes vol leven.

Een unieke buitenruimte rondom de school

Herinnert u zich het schoolplein uit uw jeugd nog? Het was – hoogstwaarschijnlijk – voor het grootste gedeelte betegeld. Ook nu zien we nog veel schoolpleinen als toen. Met wat geluk zijn er wat toestellen geplaatst op die betonnen vlakte. Wij vinden dat dit anders moet! Uitdagende, groene buitenruimtes met natuurlijke speeltoestellen, dát is van belang. Kinderen maken kennis met de natuur en lessen zijn eenvoudig te koppelen aan de buitenruimte. Een groen schoolplein brengt namelijk heel veel beestjes en planten mee die verzorgd of bestudeerd kunnen worden.

Een natuurlijk schoolplein vraagt wel om een verandering in denken en aanpak. Want maken en leveren is één. Maar daarna is het van belang om ervoor te zorgen dat u er optimaal plezier aan beleeft. Wij helpen u bij het opstellen van een onderhoudsplan. Hierin staan handvatten om ervoor te zorgen dat het schoolplein intact blijft en de maximale speelwaarde behoudt. Met een beetje zorg en aandacht is het schoolplein een fantastische plek waar kinderen jarenlang speelplezier aan beleven.

Team DEUVIE zoekt versterking!
Ook werken aan de gaafste, duurzame speeltoestellen en speelomgevingen? Dat kan! We hebben namelijk diverse vacatures open staan. Wij horen graag van je!
Passie voor kwaliteit
100% duurzaam hout
Gespecialiseerd in maatwerk