Welkom bij DEUVIE

Welkom bij DEUVIE! Al sinds 1997 zijn wij gespecialiseerd in professionele speeltoestellen en speelomgevingen voor de openbare ruimte. Van een enkel speeltoestel tot het inrichten van een compleet park: DEUVIE kan het!

Door de jaren heen hebben wij ons ontwikkeld van een producent van standaard speeltoestellen tot een specialist in maatwerk. Hoe unieker, hoe beter! Ook zijn we niet langer alleen een verkoper van speeltoestellen: we verzorgen het hele traject voor u. Advies, ontwerp, plaatsing, terreininrichting, keuring en inspectie: DEUVIE regelt het voor u.

Wat sinds onze oprichting niet veranderd is, is onze aandacht voor kwaliteit en duurzaamheid. We selecteren alleen de beste materialen, werken met de beste timmermannen en gebruiken enkel hout met een certificaat dat een duurzame herkomst garandeert.

Hier staat DEUVIE voor:

01.
Gespecialiseerd in uniek maatwerk.

DEUVIE is gespecialiseerd in maatwerk. Ieder project begint bij ons met een goed, vrijblijvend gesprek. Daarbij beginnen we altijd bij het inventariseren van uw wensen. Hoe ziet uw project er uit? Wat zijn voor u de belangrijkste aandachtspunten? Wat is uw visie achter de nieuwe speelomgeving? Uw input en ideeën zijn altijd de basis voor ons werk. Daarmee is iedere speelomgeving uniek en op maat voor u.

02.
Maximale kwaliteit en duurzaamheid.

De speelomgevingen van DEUVIE zijn altijd gemaakt van de beste, natuurlijke materialen. We gebruiken enkel kwalitatief hoogwaardig, Europees hout. Al ons hout draagt een FSC of PEFC certificaat, om een duurzame herkomst te garanderen. Naast de materialen, is ook de productie van hoge kwaliteit. Ieder product van DEUVIE is het gevolg van het vakwerk van onze kundige timmermannen.

03.
Het totaalpakket van DEUVIE.

Van ontwerp tot realisatie, van terreininrichting tot de keuring en inspectie achteraf: wij regelen het voor u. Wanneer DEUVIE klaar is, is uw project volledig “turn-key” opgeleverd en kunt u er direct gebruik van maken. U heeft altijd één aanspreekpunt binnen DEUVIE. Korte lijntjes zorgen voor snelle beslissingen en flexibiliteit tijdens het proces. Daarmee houdt DEUVIE samen met u de controle gedurende het gehele project!

Natuurlijke speeltoestellen | Deuvie

Een blik op de DEUVIE projecten.

Bij DEUVIE timmeren we al aan de weg sinds 1997. We begonnen met het maken van losse speeltoestellen in vaste modellen. Sindsdien ontwikkelden we ons tot een specialist in alle soorten speelomgevingen, groot en klein. Ieder project is daarbij uniek, waardoor we een grote diversiteit aan maatwerk speelomgevingen hebben mogen maken. Neem een kijkje bij onze projecten om te zien wat DEUVIE de afgelopen jaren realiseerde en laat u inspireren!

Meer over ons

Over ons
Certificeringen
Over ons
Geschiedenis
Over ons
Vacatures

Kom in contact met DEUVIE.

Zoals gezegd begint ieder DEUVIE project met een goed gesprek. Bent u benieuwd of DEUVIE ook voor uw project de juiste partner is? Neem dan contact met ons op. Wij plannen graag een volledig vrijblijvende afspraak met u in. In dit gesprek horen wij graag wat uw ideeëen en visie op uw speelomgeving zijn en lichten we graag nog wat verder toe wat DEUVIE voor u kan betekenen. Wij horen graag van u!

Het DEUVIE team

Martien Damen
Allround houtbewerker
Arno van Diepen
Allround houtbewerker
Hugo Fransen
Operationeel manager
Mark van der Heijden
Allround houtbewerker
Gabriëlle Klomp
Allround houtbewerkster
Nicole Pluijm - Administratie
Nicole Pluijm
Administratie
Peter Smits
Chauffeur
Teun Timmermans - Projectmanager
Teun Timmermans
Commercieel manager
Team DEUVIE zoekt versterking!
Ook werken aan de gaafste, duurzame speeltoestellen en speelomgevingen? Dat kan! We hebben namelijk diverse vacatures open staan. Wij horen graag van je!
Passie voor kwaliteit
100% duurzaam hout
Gespecialiseerd in maatwerk