Gebruikte producten
Sector
Materialen
  • Robinia spintvrij + geschuurde speeltoestellen
Diensten

Samen met buurt

Speelveld het Tasveld is geplaatst in de nieuwe wijk het Tasveld.

Vanaf het begin werden de bewoners van deze nieuwe wijk actief betrokken bij de nieuwe speelomgeving. Samen met hen en met de gemeente gingen we een traject van buurparticipatie aan.

De buurtbewoners kregen volop de ruimte om mee te denken over het ontwerp en de te plaatsen speeltoestellen. Bovendien hielpen zij waar ze konden mee in de uitvoering van het project. Deze prettige samenwerking heeft geleid tot een mooi en door de buurt breed gedragen speelveld.

Teun Timmermans - Projectmanager
Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek. Uiteraard vrijblijvend en kosteloos! Ik kom graag met u in contact om te ontdekken of uw wensen aansluiten op onze mogelijkheden!
Teun Timmermans
Projectmanager

Wij helpen u graag!

Het realiseren van een nieuwe speelomgeving is een prachtig proces. Daarbij krijgt creativiteit alle ruimte en verliezen wij kwaliteit en duurzaamheid nooit uit het oog! Benieuwd of u en DEUVIE een match zijn? Neem dan contact met ons op!

Voor Kinderopvang Kindertuin mochten wij de nieuwe locatie voorzien van een speelse butienruimte

Voor Basisschool de Spoorzoeker mochten wij meedenken om uitdagend en klimaat adaptief schoolplein te ontwerpen

Voor KDV Bert en Ernie hebben wij de complete buitenruime om ogen turnen tot een uitnodigende speelplaats.

De Prinsenstichting in Purmerend wilde de buitenruimte van één van haar vestigingen compleet vernieuwen. Van grondwerk tot speeltoestellen: alles ging op de schop. Een uitdaging die wij maar wat graag aangingen! Een belangrijk aandachtspunt was het zó inrichten van de ruimte, dat deze inclusief en toegankelijk is voor alle cliënten van de Prinsenstichting. Met die gedachte als leidraad, ontwierpen wij een groene oase waarin iedereen kan spelen, leren en ontdekken. DEUVIE verzorgde het complete project, van ontwerp tot oplevering en nazorg. Een resultaat waar we enorm trots op zijn!

Bij Landal de Vers mochten wij de speelrotondes inrichten. Het draait om het aanbieden van zoveel mogelijk speelelementen en dat in een beperkte ruimte. Die uitdaging gaan we graag aan!

Voor Don Sarto mochten wij de speelplaats voor de onderbouw volledig opnieuw inrichten

Voor Basisschool de Wouter mochten wij de inrichting van het speelterrein verzorgen. Met het Thema 'de Peel' zijn wij natuurlijk wel bekend.

Voor Kinderopvang Uniek mochten wij een volledig weiland omturnen tot speelweide.

Team DEUVIE zoekt versterking!
Ook werken aan de gaafste, duurzame speeltoestellen en speelomgevingen? Dat kan! We hebben namelijk diverse vacatures open staan. Wij horen graag van je!
Passie voor kwaliteit
100% duurzaam hout
Gespecialiseerd in maatwerk