DEUVIE: Specialist in unieke speelomgevingen.

U bent op zoek naar een speeltoestel of speelomgeving, maar dan wel iets unieks. Dat is precies  waar we bij DEUVIE in gespecialiseerd zijn. Uw wensen zijn de basis van ieder project. Wij maken van deze wensen een leuke, veilige en unieke speelomgeving. Met onze diverse diensten kunnen we u in iedere stap van het project ondersteunen.

Ontdek hier wat DEUVIE voor ú kan betekenen

Diensten
Buitenruimte ontwerpen
Diensten
Keuring en inspectie

Niet gevonden wat u zoekt?

Bent u op zoek naar iets wat u op onze site nog niet heeft gevonden? Neem dan gerust contact met ons op. We gaan graag samen met u zitten, om te kijken of we uw wensen in kunnen vullen. Wij zijn altijd flexibel en denken graag met u mee. De koffie staat klaar!

Teun Timmermans - Projectmanager
Wij staan altijd open voor een oriënterend gesprek. Uiteraard vrijblijvend en kosteloos! Ik kom graag met u in contact om te ontdekken of uw wensen aansluiten op onze mogelijkheden!
Teun Timmermans
Projectmanager

Wij helpen u graag!

Het realiseren van een nieuwe speelomgeving is een prachtig proces. Daarbij krijgt creativiteit alle ruimte en verliezen wij kwaliteit en duurzaamheid nooit uit het oog! Benieuwd of u en DEUVIE een match zijn? Neem dan contact met ons op!

Team DEUVIE zoekt versterking!
Ook werken aan de gaafste, duurzame speeltoestellen en speelomgevingen? Dat kan! We hebben namelijk diverse vacatures open staan. Wij horen graag van je!
Passie voor kwaliteit
100% duurzaam hout
Gespecialiseerd in maatwerk