Wij zijn Deuvie.
Wie ben jij?

Niet alleen de speelomgevingen van DEUVIE zijn erg divers; we zijn ook in diverse branches werkzaam. Onze toestellen en speelomgevingen kunnen altijd naar uw wensen worden aangepast. Onze ervaring zorgt er voor dat we van iedere branche weten wat belangrijk is en waar we rekening mee moeten houden.

In welke branche ben jij werkzaam?

Branches
Gemeente
Branches
Kinderdagverblijf
Branches
Onderwijs
Branches
Recreatie

Staat jouw branche er niet tussen? Geen probleem

De beste speel en sportplekken ontstaan door samenwerking. We gaan graag samen met u aan de slag. Staat uw branche niet in het bovenstaande lijstje? Geen probleem: we zijn flexibel en doen ons best om aan uw wensen tegemoet te komen. Graag komen we met u in contact om een afspraak in te plannen.

Teun Timmermans - Projectmanager
Wij staan altijd open voor een oriƫnterend gesprek. Uiteraard vrijblijvend en kosteloos! Ik kom graag met u in contact om te ontdekken of uw wensen aansluiten op onze mogelijkheden!
Teun Timmermans
Projectmanager

Wij helpen u graag!

Het realiseren van een nieuwe speelomgeving is een prachtig proces. Daarbij krijgt creativiteit alle ruimte en verliezen wij kwaliteit en duurzaamheid nooit uit het oog! Benieuwd of u en DEUVIE een match zijn? Neem dan contact met ons op!

Team DEUVIE zoekt versterking!
Ook werken aan de gaafste, duurzame speeltoestellen en speelomgevingen? Dat kan! We hebben namelijk diverse vacatures open staan. Wij horen graag van je!
Passie voor kwaliteit
100% duurzaam hout
Gespecialiseerd in maatwerk